AKTUELNO

Ovakvu reakciju niko nije očekivao.

Luna Đogani, drugoplasirana učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", gostovala je prethodne noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" koju je vodio Darko Tanasijević.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE ŽELELA DA NASTAVI VEZU SA SLOBOM: Bila sam spremna da pređem preko svega, dala bih mu drugu šansu da se potrudio! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je želeo da čuje kako Luna sada reaguje na ime svog bivšeg dečka, Srđana Sarića, koji je izjavio da su njih dvoje imali samo kratkotrajnu avanturu.

Nemam nikakvu emociju. Dečko je pokušao da ispadne šmeker jer sam ja na kraju ispala negativac i jer nisam pobedila. Mi smo imali vezu, bili smo zajedno. Ja ne mogu da kažem da ga volim, ali sam bila zaljubljena i on. Sad kad me sretne ne sme da me pogleda u oči. Sreli smo se, sedeo je u kafiću pored mene, nije smeo da me priđe da me pozdarvi. Kada bi mi prišao nasmejala bih mu se u lice. Moja drugarica je prišla i pozdravila se sa njim - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je Đoganijeva nekoliko puta u Beloj kući izjavljivala da joj Srđan mnogo znači, a pojavljivale su se i informacije da će je on čekati i da će nastaviti vezu kada izađe iz "Zadruge".

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'