AKTUELNO

U njegov restoran je dolazio nekoliko puta sa Kijom.

Pinkova zvezda, Sloba Radanović, je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" uplovio u emotivnu vezu sa modnom blogerkom Lunom Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

Ovo saznanje je potpuno slomilo Kiju, pa je našla rame za plakanje i upustila se u romansu sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem. Fotografija koja je sinoć osvanula na društvenim mrežama, a koja svedoči da su se Kristinin bivši suprug i dečko sastali u jednom od budvanskih restorana, šokirala je sve.

Foto: Instagram

Ekipa portala Pink.rs je stupila u kontak sa Slobom kako bi otkrila šta je prethodilo njihovom susretu, da li su ugovorili sastanak i kako je protekao njihov razgovor.

Svake godine sam tu večerao, jer je prijatna atmosfera, dobra hrana. Čak i sa Kristinom bio više puta, iako nisam ni znao da su oni bili ranije u vezi. Bio sam na večeri sa prijateljima, naišli su novinari i on je dečko u međuvremenu naišao, prišao, javio se, bio tu nekoliko minuta i otišao. Ništa specijalno. Ja sa njim nemam nikakvih nesuglasica. Nikoga on ni na šta nije naterao, tako da nema razloga da mi bude neprijatno. Sve se dogodilo posle onoga što sam ja uradio, tako da ja nemam pravo da bilo kome licemerišem. Nikome ništa ne zameram i svima im želim sve najbolje - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ANDRIJANA JE DAVNA PROŠLOST: Đekson IZJAVIO LJUBAV ovoj zadrugarki, svi u šoku! (FOTO)

Prema pevačevim rečima, njihov susret je prošao u najboljem redu, bez ikakve tenzije. Vođen onime što je on uradio, on kaže da nije u položaju da sudi i nekome nešto zamera.

D. B.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'