AKTUELNO

Nije mu lako.

Jedan od najskladnijih ljubavnih parova, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, koji su svoju romansu započeli pred milionskim auditorijumom koji je bez daha pratio "Zadrugu", odlučili su da stave tačku na vezu i da svako krene svojim putem.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

I dok je Teodora odmah obrazložila zbog čega su raskinuli, te je navela da nisu izdržali pritisak javnosti, Anđelo nije želeo da se oglašava.

On je uporno ignorisao pozive novinara, ali je onda ipak odlučio da svoju verziju priče okači u okviru storija na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram

Teodorinom objavom smo želeli da sprečimo baš ovo, glupe komentare i izmišljotine. Zamislite, dovoljno smo zreli da sami donosimo odluke. Naša odluka je ta, u ovom trenutku je ovako najbolje, a ne kako bi možda vi radili, mučili jedno drugo. Kao što smo odavno rekli šta god sa nama da bude, ostaćemo tu jedno za drugo. Hvala ljudima koji su nas podržavali i verovali u nas, rade to i dalje. A ovi... Nisu vredni pažnje. Hvala na razumevanju - napisao je Ranković.

Foto: Instagram

R. L.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE ČABARKAPINOG PRIVOĐENJA, OGLASILA SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ: Bojim se šta biti ako ga puste!

Iz ovih redova se jasno može zaključiti da je Anđelo veoma izrevoltiran i ljut, ali nije poznato zbog čega tako reaguje i šta mu je toliko smetalo od strane, kako kaže, drugih ljudi.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'