AKTUELNO

Pevačica je pre dve godine postala majka.

Kada je pre pet godina odlučila da napravi medijsku pauzu kako bi pratila emotivnog partnera Vladu Avramova u fudbalskoj karijeri, pevačica Slavica Ćukteraš nije imala nikakav specijalan plan. U međuvremenu, njih dvoje su se venčali u Novom Sadu, ali i na Maldivima, a potom su u oktobru 2016. dobili ćerkicu Viktoriju. Srećnija nego ikada, Slavica se nedavno vratila na scenu pesmom "Da bih s tobom ostala", a do jeseni planira da objavi još dve kako bi počela sa koncertima.

Foto: E-Stock/Rajko

- Zadovoljna sam, odmorna, željna publike i pesme. Već sam rekla, ali ponoviću, nisam znala da mi sve ovo toliko nedostaje dok nisam ušla u studio, snimila spot i objavila pesmu. Podrška publike koju sam dobila otvorila mi je oči da mi je posao nedostajao. Sa nastupima nisam počela, jer u toku su probe, ipak treba vremena da se glas utrenira i vrati na staro. To me čeka od jeseni - rekla je pevačica.

Ona je još jednom objasnila zbog čega je napravila toliku pauzu u karijeri.

Foto: Youtube

- Dogodila mi se ljubav i želela sam da pratim supruga, bez dvoumljenja sam to i učinila, a pauza se produžila jer smo dobili ćerku - bila je kratka Slavica.

Pevačica je otkrila i da joj muž od samog početka pomaže oko ćerke i da su podjednako uključeni u sve obaveze oko ćerke.

- Vlada je od prvog dana uključen u sve obaveze i isto učestvuje oko deteta koliko i ja. On je pravi otac, ponosna sam na njega što je takav, i to rado ističem. Od Viktorijinog rođenja nismo se odvajali od nje, sve troje bili smo zajedno, čak i kad je radio u Dubaiju, selile smo se i nas dve. Sada je on u Italiji, gde radi kao golmanski trener, i čim se smesti, i nas dve idemo kod njega, samo što ću ovog puta ja malo češće putovati zbog svog posla - ispričala je ona.

Foto: Instagram

Na kraju Slavica je neodređeno odgovorila na pitanje da li planira da ima još dece.

-  Kada to budemo poželeli, odmah ćemo i ostvariti. Mladi smo - odgovorila je kratko.

Pink.rs

#Slavica Ćukteraš

'