AKTUELNO

Očekuje vas još mnogo zanimljivosti.

Novo izdanje sutrašnje emisije "Premijera", koja će se emitovati oko podneva na televiziji Pink, vam donosi nove zanimljivosti iz sveta estrade i šoubiznisa.

Odnos još uvek zakonitih supružnika, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, koji su svoj privatni život prikazali pred milionskim auditorijumom kroz rijaliti "Zadrugu", i posle deset meseci intrigrira javnost.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ekipa emisije "Premijera" pomno prati njihovo kretanje, a ovoga puta oni su sreli pevača u kako uživa i priseća se starih uspomena u Akva parku i restoranu u okviru istog, gde je Kija pre nekoliko godina bila šef kuhinje.

Foto: Pink.rs

No, to nije sve. Premijerna kamera je zabeležila kako jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, Sandra Afrika, provodi vrele letnje dane na svojoj jahti. Inače, Afrika do sada nije želela da otkriva u javnosti svoj kutak gde uživa, ali je za premijernu ekipu uradila to po prvi put.

Foto: Pink.rs

Šta je Kija spremala Slobi, kako izgledaju jahte i kuće poznatih, kako se poznati provode u Crnoj Gori i još mnogo toga, gledaoci će biti u prilici da pogledaju u novoj "Premijeri". Zato ne propustite sutrašnje izdanje ove emisije i ispratite sve ono što je premijerna kamera zabeležila.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Ana Korać otkrila ZBOG ČEGA JE IŠLA U CRNU GORU KADA SU JOJ ZABRANILI ULAZAK i šta radi sada sa Sorajom! (FOTO)

N. V./D. B.

#Kristina Kockar

#Sandra Afrika

#Sloba Radanović

'