AKTUELNO

Poslušala ga je.

Modna blogerka Luna Đogani je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobodanom Radanovićem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", upkos činjenici da je on oženjen Kristinom Kockar. Njihova romansa je okončana nakon osam meseci, a od tada su njih dvoje postali potupni stranci.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je po raskidu njihove veze doživela emotivni krah, a po završetku ovog zabavnog programa, Luna se konsultovala i sa psihijatrom, koji joj je pomogao da se trgne iz depresije u koju je zapala.

Ona je ovom prilikom na svom Instagram nalogu objavila fotografiju kojom pokazuje koliko su joj seanse sa psihijatrom pomogle.

Pročitajte još: NEĆE IMATI DLAKE NA JEZIKU: U večerašnju emisiju 'Zadruga - Narod pita' dolaze ONI da otkriju sve što vas zanima!

Moj psihijatar je rekao da vi ne postojite i da ja vas izmišljam - objavila je Luna fotografiju sa ovim natpisom, a potom je isto potvrdila emotikonom koji namiguje.

Ispod ove fotografije usledila je lavina komentara podške Đoganijevoj, koje će joj biti samo vetar u leđa da gazi krupnim koracima napred.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Luna Đogani

#Psihijatar

#Sloba Radanović

'