AKTUELNO

Reljićeva brani ono što su njih dvoje imali.

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" su Sara Reljić i njena majka Indira, a njima društvo pravi i Lepi Mića. Kao njihov domaćin, ove večeri, je novinar i voditelj, Darko Tanasijević.

Oni su pričali o raznoraznim temama, a u jednom trenutku su se dotakli i rijaliti veze Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, koja je pre nekoliko dana pukla.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je izneo mišljenje da će sve ljubavi koje su otpočele u rijalitiju propasti brzo, a ovo se upravo odnosilo na vezu Teodore i Anđela. Njegovom mišljenju se usprotivila Sara, pa je između njih dvoje nastala svađa u studiju.

Nema veze da li je to puklo, važno je da je bilo iskreno. Koliko ja znam, između Anđela i Teodore je bila iskrena ljubav i ne treba se smejati što je sada puklo. Ljudi koji su dobri, njima je žao, oni se ne naslađuju - prokomentarisala je Sara.

Foto: Printscreen Youtube

To je smešna priča, ja nikome ne želim zlo. Ona je sama rekla da je njoj Vojke pomogao. Oni su se skupili kao miševi da bi sebi pomogli - uzvratio je Mića na ono što je Reljićeva rekla.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Bane Čolak i Kijin fan SNIMILI PESMU: Kada čujete kako zvuči, ostaćete bez teksta! (FOTO)

Šta su još Mića i Sara rekli o vezi Teodore i Anđela pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

#Zadruga - Narod pita

'