AKTUELNO

Pevačica je otkrila detalje iz svoje spavaće sobe.

Iako odiše seksepilom za Zlatu Petrović mnogi bi pomisli da ljubav vodi na nekim neobičnim mestima, međutim, to nije tako jer pevačica otkriva da najviše voli  svoju  spavaću sobu. Na pitanje koje je najluđe mesto na kom je vodila ljubav Zlata je  priznala da je to ipak u njenoj spavaćoj sobi.

Foto: Pink.rs

- Ja sam staromodna. Stara sam ja lisica. Iako izgledam da sam ono sado-mazo fazon, ali ne, ja sam jedna maca, koja voli samo krevet. Muškarci se u mom slučaju iznenade jer misle, da se ja tokom seksa penjem na luster što i nije tako loše- rekla je Zlata.

Međutim, pevačica tvrdi da od svakog svog muškarca napravi odličnog ljubavnika.

Foto: Pink.rs

- Od svakog muškarca napravim odličnog ljubavnika. Ne mora on u gaćama da ima ovolikog ili onolikog. Ja mu opustim mozak, učinim ga samouverenijim i onda taj muškarac misli da može da vozi avion, a nikad nije vozio - objasnila je ona.

Zlata se ne žali da joj u životu bilo šta fali i trudi se da uvek bude pozitivna. Kako priča, njoj u tome najbolje pomaže činjenica da često priča sama sa sobom.

Foto: Pink.rs

- Mnogo toga sam dobila jer sam skromna žena. Svakog jutra skuvam sebi kafu i kažem: ''Gospođo, trgni se malo. Ajde, štiklice na nogice, imaš ruke, živa si, zdrava si, cela porodica ti je super i glavu gore!'' To mi mnogo pomaže. U današnje vreme, ako ne pričaš sam sa sobom, ode sve u pi*ku materinu - rekla je Zlata.

Autro: B. Radonić

#Zlata Petrović

'