AKTUELNO

Ono što oni imaju da kažu će vas sigurno zanimati.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga" - narod pita", novinar i voditelj Darko Tanasijević će ugostiti bivše zadrugare Gordanu Džehverović i Boru Santanu. Poznato je da su njih dvoje bez dlake na jeziku, pa će sigurno imati svašta da kažu o onome što se izdešavalo u poslednjih nekoliko dana u njihovim životima.

Foto: Printscreen Youtube

Kako glasi i sam naziv emisije, gledaoci koji su pomno pratili dešavanja rijalitija "Zadruga" prethodnih 10 meseci, mogu da se uključe i goste upitaju sve ono što ih interesuje.

Goca se tokom boravka u ovom zabavnom programu donekle mešala u vezu svoje ćerke Teodore i Anđela Rankovića, zbog sumnje da nju maneken ne voli istom merom kao pevačica, a kakvo mišljenje ima sada po raskidu, ostaje da saznamo tokom emisije.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Bora se pokazao kao pravi šoumen, imao je simpatije prema čak dve majke bivših zadrugarki, a da li je našao svoju srodnu dušu nakon rijalitija, saznaćete ukoliko budete pratili novo izdanje ove emsije.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SASULA MU JE U LICE DA JE SPAVALA SA NJEGOVIM DRUGOM: Marija Ana otkrila zašto je to uradila! (VIDEO)

Zato ne propustite večerašnje izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a o svim detaljima koje ste propustili možete se informisati na najbržem portalu u Srbiji Pink.rs.

D. B.

#Bora Santana

#Darko Tanasijević

#Gordana Džehverović

'