AKTUELNO

Pozvali smo Kristinu koja nam je otkrila kako se oseća nakon razvoda od Slobe.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Sloba Radanović jutros su se razveli u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Uprkos tome što su mnogi sumnjali da će zvezde "Zadruge" zvanično staviti tačku na svoj brak, koji je doveden u pitanje nakon što je Radanović svoju suprugu u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani, sada već bivši supružnici potpisali su sporazumni predlog za razvod braka koji je danas zvanično okončan.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Nakon što su se razveli, Sloba je Kiju odvezao kući, a mi smo pozvali pobednicu "Zadruge" kako bismo proverili kako im je bilo dok su se, nakon svega što su doživeli u poslednjih više od deset meseci, razvodili u prostorijama Osnovnog suda u Zrenjaninu.

Bilo nam je oboma teško, ali jednostavno tako je najbolje i najpametnije za oboje. Nadam se da ćemo ostati prijatelji, barem u korektnim odnosima i to je to... A to se gradi vremenom - priznala je Kristina.

Foto: E-stock

Pročitajte još... VALJDA SU SADA SVI SREĆNI: Nadica progovorila o razvodu Kije i Slobe, pa otkrila šta je Kockareva uradila čim je iz suda došla kući! (FOTO)

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'