AKTUELNO

Više je, po svemu sudeći, ne interesuju međuljudski odnosi sada već bivših supružnika.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su, nakon njegove prevare u "Zadruzi", odlučili da se razvedu. Nakon završetka rijalitija oni su potpisali sporazumni predlog za razvod braka, a danas su otišli u zrenjaninski Osnovni sud, gde su i zvanično stavili tačku na svoj brak.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Bilo nam je oboma teško, ali jednostavno tako je najbolje i najpametnije za oboje. Nadam se da ćemo ostati prijatelji, barem u korektnim odnosima i to je to... A to se gradi vremenom - priznala je Kristina za Pink.rs, a Sloba je, takođe, potvrdio da se oseća identično.

Foto: E-stock

- Šta da vam kažem, težak dan, težak trenutak... Tek kad smo došli tamo skontali smo, kad su nam gurnuti ti papiri pod nos, koliko je, ustvari, teško... Mnogo je bilo teško i meni i njoj. Emotivno je bilo. Ništa, posle smo se ispričali malo ona i ja, ja sam je odbacio do kuće i to je to - iskren je bio Radanović.

I dok Kija i Sloba pate zbog razvoda i jedva čekaju da im prođe današnji dan, blogerka Luna Đogani, sa kojom je Radanović u "Zadruzi" prevario Kockarevu, uživa, čini se, više nego ikada.

Foto: Instagram

Luna se sunča u Dubaiju, u koji je juče otputovala sa svojim prijateljem, a novim fotografijama i snimcima redovno pozdravlja pratioce na Instagramu. Na jednom od snimaka bivša zadrugarka ispija koktel, međutim, nije otkrila da li za to ima poseban povod ili ne.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'