AKTUELNO

Deo svojih pratilaca je šokirao, a mnoge je slatko nasmejao novom objavom.

Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, danas su stavili tačku na svoju bračnu zajednicu.

Foto: E-stock

Oni su se jutros sastali u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a kako niko od njih dvoje nije imao primedbe, žalbe i posebne zahteve, predlog o sporazumnom razvodu, koji su nedavno predali, je usvojen, te su njih dvoje iz zgrade suda izašli kao slobodni ljudi.

Foto: E-stock

Smrknuta lica i tužni pogledi ukazivali su na to da ni Kiji ni Slobi nije lako, a oni su svoja osećanja i prve impresije nakon raskida podelili sa portalom Pink.rs. Njihove izjave privukle su ogromnu pažnju domaće javnosti, ali i Slobina nedavna objava na Instagramu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI PREOKRET! Zbog njihovih brutalnih svađa TRESAO SE STUDIO, a onda je PALO POMIRENJE! (FOTO)

On je, naime, sa svojim pratiocima podelio fotografiju suplementa koji koristi kada intenzivno trenira u teretani uz opasku:"Moja nova devojka".

Foto: Printscreen Instagram

Izgleda da su pevaču preko glave priče o njegovom emotivnom statusu, te je odlučio da se posveti treninzima, kako bi svoju liniju doveo do savršenstva i da mu je to trenutno jedina preokupacija u životu, pa i u ljubavnom smislu.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'