AKTUELNO

Sa Đerićem je ostala u korektnim odnosima.

Pinkova zvezda, Andrijana Radonjić je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" imala simpatije prema Nemanji Đeriću Đeksonu sa kojim je i nekoliko nedelja pred završetak ovog zabavnog programa uplovila u emotivnu vezu,. Međutim, to nije potrajalo dugo.

Foto: TvPink Printscreen

Radonjićeva i Đekson su odlučili da je bolje da se rastanu, ali su ipak ostali u korektnim odnosima. Svakodnevna pitanja njihovih fanova su da li će se pomiriti.

Andrijana je putem svog Instagram naloga jednom pratiocu odgovorila na to pitanje pesmom "Ne vraćam se na staro" koju izvodi njena bivša cimerka Kristina Kockar sa grupom Ministarke.

Foto: Printscreen Instagram

Ne mogu više ja da vraćam se na staro, veruj mi ljubav, bolje je ovako. Ma pusti gradske priče, pa njih priča svako. Kad život udari, ti vrati samo jako - napisala je Andrijana nekoliko stihova ove numere.

Ako je sudti prema ovome, Pinkova zvezda odlučila je da stavi definitivno tačku na svoju vezu za Đeksonom, i trenutno je u potrazi za novom srodnom dušom!

Pročitajte još: ŠOK! ČOLAKOVA BIVŠA UPUTILA JEZIVE PRETNJE I UVREDE NJEGOVOJ SADAŠNJOJ, dotakla se čak i njenog deteta! (FOTO)

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'