AKTUELNO

Novopečena mama kao da nije ni bila trudna.

Miljana Kulić je svakako otkrovljenje rijalitija „Zadruga”, jer je munjevitom brzinom pobrala simpatije gledaoca. Ona je učesnik postala tri meseca nakon početka ovog rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kulićeva je bila prva trudnica u Srbiji koju su 24 sata snimale kamere, a u Beloj kući je "izgurala" čak šest meseci blagoslovenog stanja. Nišlijka je finale napustila kao petoplasirana i kući se odvezla novim automobilom marke "Škoda".

Foto: RTV Pink reality - printscreen

27. jula ove godine, Miljana je na svet donela svog sina Željka i povodom njegovog rođenja, nekoliko dana kasnije, napravila je žurku kojoj su prisustvovali neki od bivših zadrugara. Na iznenađenje mnogih, fizički izgled novopečene mame se drastično promenuo za manje od dve nedelje od porođaja.

Ona je potpuno vratila devojačku figuru, a njene obline došle su u prvi plan u uskoj crnoj kombinaciji, koju je ponela na proslavi organizovanoj u čast njenog prvenca, čime su se odmah oduševile Sara Reljić i njena majka Indira.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNO IZGLEDA! Ana Korać objavila fotografiju na kojoj se vide BRADAVICE, pa sve ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

I. R.

#Miljana Kulić

'