AKTUELNO

Ovo je demantovalo sve što je o njoj pričao u rijalitiju.

Novinar Milan Milošević gostovao je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrio je sve nedoumice u vezi sa pojedinim zadrugarima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Luna Đogani nedavno izjavila da je Milan prema njoj drugačiji u privatnosti nego kada se uključe kamere i nije joj bilo jasno šta je razlog za to, novinar je iskoristio priliku i obrazložio zašto prema njoj ima takav stav.

Problem je u tome što Luna ne može da shvati da sam ovde izneo sve ono što sam pričao i tokom boravka u Zadruzi i na šta sam pokušavao da joj skrenem pažnju. Ja sam joj rekao da ljubav nije obostrana i treba da shvati da je niko ne osuđuje zbog toga što se zaljubila nego zbog postupaka. Dokazalo se kroz moje razgovore sa mnogo ljudi sa kojima sam pričao da je njena majka uticala na sve to. Na pogrešan način ju je savetovala i podržala je nešto što nije smela nikako. Sve ono što je pričala da nije rekla u Zadruzi i sve što ide uz to, ja sam pogledao klipove i shvatio sam da Luna nije bila iskrena. Pokazala je neodlučnost i labilnost kasnije - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Šta je još Milan ispričao o Luni pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Zadruga

'