AKTUELNO

Za njega imaju samo reči hvale.

Mario Trtić, venčani kum Goce Tržan i Raše Novakovića, ubijen je pre nekoliko dana u Đurđevu. Pevačica i njen suprug neutešni su što Marija više nema, a o njemu su rekli da je bio divan čovek.

- Šta da kažem, srce nam se rascepalo. Više ništa nije isto i nikada neće biti. Deo naše duše otišao je s njim i ne znam kako ćemo podneti predstojeće dane. Bio je izuzetan, predivan i neko ko je zaslužio najviše poštovanja od svih. To se dokazalo i na sahrani jer nije bio poznata ličnost, a ispratilo ga je preko 1.000 ljudi. Moj muž je izgubio mlađeg brata, jako boli - rekla je Goca i dodala:

Foto: Facebook Printscreen

- Moja ćerka Lena ga je obožavala, kao i on nju. Njegova supruga i on su vodili naše dete na odmor po nedelju dana, vežbali su da vide kako bi se snašli kao roditelji. Nije umeo da joj kaže „ne“. Očajni smo svi! Ako postoji neko kome ovo nije moglo da se dogodi, bio je to Mario, jer nije bio konfliktan i nije umeo da se posvađa. Ispratilo ga je preko 1.000 ljudi, nepoznatog skromnog čoveka koji nije voleo da se eksponira - navela je pevačica.

Foto: Pink.rs

I Raša Novaković je u neverici zbog Marija.

- Bili smo nerazdvojni. Besan sam što je sve tako ispalo. On je bio sve, samo ne onakav kako je predstavljen u medijima. Nikome nikada ni dinar nije bio dužan, a kamoli da je uzimao od zelenaša. Pravedan, blag, srdačan, pošten, vredan, lepo vaspitan... Nikada opsovao nije, bio je najbolji muž na planeti. Bio je sve ono što većina nije i ne može ni da se zamisli da se takav uopšte može biti. Možda ovaj pokvareni svet i ne zaslužuje tako neiskvareno biće. Cela porodica je vredna i poštena i nećemo dozvoliti da se u medijima bilo ko igra time. Moj kum je bio moj oslonac, glas razuma i moj drugi brat - naveo je on.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Ubistvo

#pevačica

'