AKTUELNO

Oduševljena onime što je dobila.

Kristina Kija Kockar je iz učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", ponela najvredniju titulu - titulu pobednice. Osim ove nagrade, nju je po izlasku sačekalo mnoštvo poslovnih ponuda koje je ona oberučke prihvatila.

Foto: Printscreen Youtube

Njena karijera je krenula uzlaznim putem nakon što je snimila svoj prvi singl sa grupom Ministarke, zaradila prvi milion pregleda na Jutjub kanalu za samo nekoliko sati, a trenutno pleni svojom harizmom na crnogorskom primorju.

Naime, za Kockarevu je leto veoma radno. Skoro svakodnevno ima nastupe, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda i pevanja samo se nižu na svim platformama na internetu, dok pokloni i čestitke stižu sa svih strana.

Foto: Printscreen Instagram

Kija se sada pohvalila na svom Instagram "storiju" da je dobila na poklon buket crvenih ruža kojima je ona očigledno oduševljena.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: SLOBA PRIZNAO SA KOJOM OD NJIH DVE JE U KONTAKTU, pa ovim svima jasno stavio do znanja šta oseća prema Luni! (FOTO)

Da li je Kockareva ove ruže dobila od fanova koji su je verno pratili tokom učešća u "Zadruzi" ili od nekog muškarca koji je njome očaran ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'