AKTUELNO

Iako svakodnevno ima zakazane nastupe, pobednica Zadruge, Kristina Kija Kockar, ne zapostavlja svoje fanove sa kojima svakodnevno deli svaki svoj korak, misli i osećanja.

Kristina Kockar, koja je ušla u rijaliti Zadruga da bi se obračunala i sravnala račune sa svojim tada još zakonitim suprugom, izašla je iz rijalitija kao pobednik. Njen bivši muž Slobodan Radanović ju je po ulasku u rijaliti javno prevario pred celom nacijom sa blogerkom Lunom Đogani, krivio nju za krah njihovog odnosa, a ona je želela da ispriča i svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je ubrzo nakon ulaska osvojila srca nacije, izašla iz rijalitija kao pobednik, a nakon toga krenule su i nove pobede. Snimila je veliki letnji hit, koji se brzo zavrteo širom regiona, a samim tim su počeli i nastupi.

Foto: Printscreen Youtube

Ona uz osmeh donosi i dobru zabavu svima koji se nađu oko nje i na prvi pogled živi život iz bajke. Kija se skoro zvanično razvela od svog supruga Slobe, a sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu, prolazi kroz veoma težak period.

Foto: Printscreen Instagram

Najgori osećaj nije biti usamljen, najgori osećaj je biti zaboravljen od nekoga koga nikada nećeš zaboraviti - napisala je ona.

Ovo je samo dokaz da novopečena pevačica i pored podrške koju dobija sa svih strana ima teške momente. Kristini razvod nije lako pao, a ni sve ono što mu je prethodilo.

A.Đ.

#Instagram

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'