AKTUELNO

Luna Đogani, mlada blogerka, uzburkala je javnost u rijalitiju Zadruga kada je ušla u emotivnu vezu sa svojim oženjenim cimerom, Slobodanom Radanovićem.

Luna Đogani je na ulasku u rijaliti Zadruga, iz kojeg je izašla kao drugoplasirana, izjavila da nema nameru da se u rijalitiju zaljubljuje jer je gledaju mama i tata. Ubrzo nakon toga pogazila je svoju reč i započela romansu sa Slobom Radanovićem, oženjenim pevačem. Veza je bila burna i bilo je dosta svađa i skandala, pogotovo kada im se u Beloj kući pridružila pevačeva žena, Kristina Kija Kockar, koja je rijaliti napustila kao prvoplasirana.

Foto: Printscreen Instagram

Tokom svog boravka u rijalitiju je govorila i o nekim bivšim ljubavima, ni ne sluteći da će i ljubav sa pevačem uskoro biti bivša.

Otkako se rijaliti završio, Luna ne prestaje da bude akter skandala, a da bi se sklonila od svega otputovala je sa prijateljem na letovanje u Dubai.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA PRIZNAO SA KOJOM OD NJIH DVE JE U KONTAKTU, pa ovim svima jasno stavio do znanja šta oseća prema Luni! (FOTO)

Ona redovno svoje pratioce putem društvenih mreža obaveštava o svojim aktivnostima, i po svemu sudeći, uživa i živi punim plućima.

Posle kraha velike ljubavi, po njenom osmehu se ne može naslutiti da pati, a osvanula je i fotografija u iz Dubaija na kojoj je u zagrljaju sa momkom za kojeg je tvrdila da joj je prijatelj.

Da li ih je poneo ambijent ili su ipak emocije u pitanju ostaje nam da saznamo.

A.Đ.

#Dubai

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'