AKTUELNO

Raznežila sve fanove.

Modna blogerka Luna Đogani je svojim boravkom u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" privukla veliku pažnju javnosti kada je uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Zbog ovoga je naišla na osude mnogih, sa kojima je jedva uspela da se izbori i neretko je imala psihičke padove. Po završetku ovog rijaliti programa Đoganijeva vodi sasvim drugačiji život i uživa u svakom datom trenutku.

Luna, mlada učesnica "Zadruge" je željna prave, istinske ljubav, ali takvu do sada nije našla, pa je svojom objavom na Instagram storiju očigledno sve fanove raznežila.

Foto: Printscreen Instagram

Nisam ja za ovo izveštačeno vreme. Meni su za sreću potrebne sitnice, oči koje me gledaju zaljubljeno, zagrljaj u kojem poželim provesti večnost. Da mi zadrhti srce u nečijoj blizini, da me stomak zaboli od smeha. Meni su za sreću potrebne sitnice, skupe sitnice koje se ne mogu kupiti novcem - napisala je Luna na fotografiji u okviru svog Instagram storija.

Pročitajte još: IMALE DOGOVOR? Mina ispričala ovo o Anabelinim instrukcijama, pa šokirala sve! (VIDEO)

Čini se da ona nakon veze sa Slobom nije uspela ponovo da se zaljubi i nađe pravog muškarca koji će joj udovoljavati, biti podrška i skidati zvezde sa neba.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'