AKTUELNO

Voli i muškarce i žene?

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson je tokom svog devetomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu ,,Zadruzi" bio izložen mnogobrojnim skandalima, naročito nakon mnogobrojnih veza koje je ostvario sa Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić, Andrijanom Radonjić i Minom Vrbaški.

Međutim, reper je Belu kuću ipak napustio sa Pinkovom zvezdom, Andrijanom ali je njihova veza u spoljnom svetu ubrzo doživela i krah, a spekulisalo se da je najveći uticaj na njihov odnos imala upravo Mina koja ga je noćima zvala i činila sve da se njena priča sa Đeksonom nastavi.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Đekson bio prepoznatljiv kao zavodnik i osoba koja se poigrava ženskim osećanjima, Lepi Mića odlučio je da stane na put njegovom lažnom predstavljanju i progovori pravu istinu. On se pre nekoliko dana u emisiji ,,Zadruga - narod pita" uključio u uživo program i otkrio da je Đekson navodno gej.

Đekson je gej. Ja znam ko mu je dečko... Zove se Isailo i prodaje suvenire u Knez Mihajlovoj, zato priča da je... Zato mu veze traje kratko i pravi veštačku frku da bi raskinuo. Lažni žigolo - pročitao je Darko poruku Lepog Miće u emisiji.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovog skandala koji je brzinom svetlosti dopreo do svih medija, novinari sa portala Pink.rs došli su i do prepiske Đeksona sa njegovim navodnim dečkom iz Hrvatske. Po porukama se može primetiti da su njih dvojica u prisnim odnosima, kao i po emotikonima u obliku srca.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Hej, žao mi je, ali danas nikako neću stić! Imam neke obaveze - napisao je on Đeksonu.

Ma, sve kul, opušteno! Nadao sam se da ćeš ipak moći. Baš mi fali.... ha ha - odgovorio mu je Đekson.

Riješit će se i to. Čim budem mogao doći u BG - nastavio je dopisivanje sa zadrugarom.

Kao prošli put a? Ha ha kidanje batice - rekao je Đekson.

Kako poželiš ;) - odgovorio mu je on.

To volim ćut, ajde čujemo se - napisao je Đekson.

K.Ristić

#Nemanja Đerić Đekson

'