AKTUELNO

Da li će ovo za Lunu biti veliko iznenađenje?

Pinkova zvezda Slobodan Radanović u ''Zadrugu'' je ušao 6. septembra 2017. godine, a svega sedam dana kasnije pred kamerama je, iako oženjen, započeo vezu sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, pred kraj ''Zadruge'' veza je popucala po svim šavovima, a nakon finala Luna i Sloba su imali površan kontakt. Međutim, Radanović je izjavljivao da mu nije žao zbog svega što je učinio, jer je u tom trenutku tako osećao. No, po poslednjoj Slobinoj izjavi na tu temu može se zaključiti da ipak oseća pokajanje, a čak je spomenuo i svoje roditelje.

Foto: Pink.rs

- Sa Lunom sam prekinuo svaki kontakt, to je za mene završena priča. Shvatio sam da ona nije bila ona prava. To sam zaključio još u "Zadruzi" - rekao je Slobodan.

- Moji roditelji je jesu zavoleli, ali to je zato što su oni stariji ljudi, i čim im neko pruži malo pažnje, zavole ga. Ne volim tu njihovu osobinu, jer su se nekoliko puta opekli. Ali dobro, tu sam ja da ih zaštitim - rekao je Radanović.

Foto: E-stock

Podsetimo, Luna je nedavno bila u Zrenjaninu na rođendanu Slobine majke Draginje, a sa celom porodicom je ostala u kontaktu. Doduše, sada se na to stavlja veliki znak pitanja.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Roditelji

#Sloba Radanović

'