AKTUELNO

Postala je prava senzacija!

Titulu pobednice prve sezone rijalitija "Zadruga" ponela je Kristina Kija Kockar. Po završetku ovog zabavnog programa, karijera Kockareve je krenula sjajnim tokom, a ona je postala jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima.

Ona je dobila mnoštvo poslovnih ponuda, uradila je pesmu "Ne vraćam se na staro" sa grupom Ministarke, a spas od vrelih letnjih dana nalazi na crnogorskom primorju, gde pravi nezaboravne žurke. Tako je bilo i sinoć u Sutomoru.

Foto: Pink.rs

Kako je već duboko ušla u svet muzike, Kija se ozbiljno sprema za svaki nastup, a neizostavni deo u svetu šoubiza je odevna kombinacija. Kristina je tokom sinoćnog nastupa obukla provokativnu belu majicu bez brushaltera, koja je istakla njeno bujno poprsje i uske crne pantalone koje naglašavaju njen struk.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Pročitajte još: NEĆE DA BUDE SA NJIM, ALI GA NE DA DRUGOJ: Kija jednom porukom objasnila šta sada oseća prema Slobi?! (FOTO)

Publika koja je dočekuje u tamošnjim klubovima nikako ne ostaje imuna na njen savršen izgled, pogotovo kada Kockareva zanjiše kukovima. No, to nije sve, Kijini fanovi svaku izvedu njene pesme isprate zvižducima i pevanjem uglas.

Foto: Pink.rs

Celo Sutomore se sjatilo u jedan lokal kako bi ispratilo nastup pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", koji je, po svemu sudeći, bio i više nego odličan, a u sve to se možete uveriti klikom na video-snimke ispod teksta.

D. B.

#Kristina Kockar

'