AKTUELNO

Još jedno uzbudljivo subotnje veče uz Televiziju Pink.

Emisija "Zadruga - Narod pita" je tokom prethodnih nedelja svim gledaocima Televizije Pink donosila u svakom novom izdanju novitete iz života učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge".

Večeras vas očekuje još jedna i te kako uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" u kojoj će gostovati Nadežda Biljić i Bane Čolak, a njihov domaćin biće voditelj Ognjen Nestorović.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Nadežda se u rijalitiju "Zadruga" verila sa Mikijem Đuričićem i pritom još nosi njegov verenički prsten i kako kaže, nosiće ga sve do momenta dok se ne pojavi čovek njenih snova. O ovome, ali i svim usponima i padovima koje je doživela, govoriće pevačica pred milionskim auditorijumom.

Foto: RTV Pink

Drugi gost u večerašnjoj emisiji biće Užičanin, Bane koji je imao nekoliko avantura tokom boravka u ovom rijaliti programu, a jedna od njih je upravo bila sa Nadeždom. Po završetku "Zadruge" Čolak se konačno skrasio u uplovio u emotivnu vezu sa Zerinom Hećo, a sa voditeljem će podeliti nova ljubavna iskustva i kakve planove ima u daljoj karijeri.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: DOK JE BILA U BELOJ KUĆI, NIKO NIJE ZNAO DA ON POSTOJI! Marija Ana šokirala sve: ŠTA MENI OVO DETE RADI! (FOTO)

Zato ne propustite da budete uz Televiziju Pink večeras od 23 časa i ispratite sve detalje emisije "Zadruga - Narod pita", i saznate ono što vas zanima, a tiče se bivših zadrugara.

D. B.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Ognjen Nestorović

#Zadruga - Narod pita

'