AKTUELNO

Novo slavlje u porodici Živojinović.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakleli su se na večnu ljubav 21. juna u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Njihova dugogodišnja veza je prvo krunisana brakom, a potom je i blagoslovena saznanjem da će novopečeni mladenci postati roditelji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Bez obzira na sve ovo pevačica i dalje radi punom parom, a u pauzma od poslovnih obaveza svoje vreme provodi sa porodicom, ali će danas očigledno sve planove odložiti kako bi bila uz Filipa da proslave zajedno njegov rođendan.

Prijovićka je svojoj jačoj polovini putem Instagram naloga uputila samo najlepše želje, objavivši njihovu zajedničku fotografiju kada su rekli sudbonosno "da".

Srećan rođendan mom najboljem mužu na svetu! Volim te! - napisala je Aleksandra ispod fotografije uz emotikone srca, torte, balona.

Pročitajte još: ON JE MAJMUN! U ZADRUGU je ušla kao Slobina drugarica, a ono što je Nadežda sada rekla o njemu, Luni i Kiji PODIĆI ĆE VELIKU BURU! (VIDEO)

Filipa će ova poruka sigurno raznežiti, a šta mu je to Aleksandra kupila kao poklon i da li se odlučila za varijantu da mu kupi nešto praktično ili bude romantična duša, ostaje da saznamo.

D. B.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'