AKTUELNO

Na Svetom Stefanu su se zarekli na večnu ljubav.

Porodica Milanke i Bogoljuba Karića, najuglednije srpske familije, juče je proslavila sklapanje braka Ksenije i njihovog sina Nebojše Karića, a ceremonija venčanja i glamurozno slavlje održano je na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Foto: Promo

Nebojša Karić i njegova izabranica, lepa Ruskinja Ksenija pred mnogobrojnim članovima familije i prijateljima zavetovali su se na večnu ljubav na Kraljičinoj plaži, a zanimljivost je da je ovo prvo i jedino venčanje na tom mestu za koje tvrde da je obasjano suncem i noću i danju.

Foto: Promo

Na ovom biseru Jadrana, okruženi maslinama i čempresima Kraljičine plaže, porodica Karić odlučila je da podeli svoju sreću, a Ksenija i Nebojša krunišu ljubav u prestižnom kompleksu „Aman Resort-a“ u 17 časova.

Foto: Promo

Među zvanicama na svadbi godine, pored svih članova porodice Karić, prisustvovali su mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici Nebojše Karića koji su ovom prilikom doputovali iz celog sveta, sa različitih kontinenata i iz ogromnog broja zemalja poput Amerike, Rusije, Indije, Engleske, Avganistana, Kanade, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih.

Foto: Promo

Mnoge istaknute ličnosti, brojne diplomate i poslovni ljudi bili su među gostima koji su uveličali slavlje uvažene porodice. Skup zvanica iz ukupno tri hotela, u kojima je porodica Karić svojim gostima obezbedila smeštaj, počeo je već u 16 časova.

Foto: Promo

Gosti su, potom, uživali uz muziku i koktel sve do 18 časova, kada je započela svečana ceremonija sklapanja braka Ksenije i Nebojše.

Foto: Promo

Foto: Promo

Romantično venčanje dirnulo je sve zvanice, a najponosniji su bili mladini i mladoženjini roditelji, posebno Milanka i Bogoljub, dok su sestre Danica, Jelena i Nadežda prve čestitale mladencima.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nakon svečane ceremonije venčanja upriličeno je fotografisanje gostiju s mladencima, a potom prvi svadbeni ples.

Foto: Promo

Grandiozno slavlje nastavljeno je u velikom stilu, mladu i mladoženju, kao i zvanice, zabavljao je bend „Peti element“, inače ruski sastav koji je nastupio po Ksenijinoj želji, dok je od domaćih pevača dobru zabavu omogućio poznati pevač Aco Pejović.

Foto: Promo

Lep dan za poznatu familiju nastaviće se i 28. avgusta, kada će se Ksenija i Nebojša na večnu ljubav zakleti i u crkvi u Beogradu, a osim njih crkveno venčanje će imati i mladoženjine sestre – Danica Karić sa suprugom Nikolom Stoilkovićem, Jelena i Nadežda sa svojim muževima Dejanom i Goranom Lazarevićem.

Foto: Promo

Na taj dan sva deca Milanke i Bogoljuba Karića imaće veliko pravoslavno, crkveno sklapanje braka, što će bez sumnje usrećiti celu porodicu.

Pink.rs

#Bogoljub Karić

#Nebojša Karić

#Venčanje

'