AKTUELNO

Ovo je bio poseban dan u njegovom životu.

Bivši učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", Tomislav Panić nedavno je putem društvene mreže Instagram otkrio da ima sestričine i prvi put stupio u kontakt sa njima posle skoro dve decenija.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Toma je preko popularnih "storija" na pomenutoj društvenoj mreži ponudio svojim pratiocima da mu postavljaju pitanja, a onda mu se javila sestričina.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji Pink.rs odmah je stupila u kontakt sa manekenom, kako bi saznali njegove prve utiske.

Samo sam joj poslao poruku da ću da joj se javim u toku dana. Prvo, ne znam šta da joj kažem, šta da napišem... To su devojčice, nemam pojma šta da joj kažem. Mislim da imam više sestričina. Znam samo jednu, koju sam upoznao kad sam imao četiri godine, zove se Anđela, ona sada ima 17, 18 godina. Druga devojčica je ćerka moje sestre iz drugog braka i mislim da ima još jednu ćerku. Ne znam stvarno, moram da vidim sa majkom, da popričam sa njom u vezi toga. Kad mi se javila... Ne znam... Vidim, majka mi je rekla "Ta i ta devojčica ti je poslala tu i tu poruku", nisam znao šta da joj kažem. Malopre sam joj poslao poruku da ću joj se javiti i pitao sam je kako je. Vrlo je inteligenta devojčica. Moram da sačekam malo, ne znam šta da joj kažem, nije da mi je glupo, nego ne znam - rekao je Toma uzbuđeno.

Foto: TvPink Printscreen

Panić nam je otrkio da se sa svojom sestrom po majci nije čuo od detinjstva, te da mu ponovni kontakt sa njom i njenim ćerkama mnogo znači. Manekenu nije bilo lako da priča o ovoj temi, ali je za naš portal ispričao sve detalje ovog komplikovanog porodičnog odnosa između njegove majke i sestre.

To mi je sestra po majci, iz njenog prvog braka. Mi nismo imali nikakav kontakt. Majka, otac i ja smo išli kod nje kad sam ja imao četiri godine, da vidimo moju sesričinu. Sećam se. Tada su živeli u Negotinu, a sada nemam pojma gde su. Nismo imali nikakv kontakt. Pre jedno tri godine sam pitao majku "Je l' ti se javlja moja sesra", ona mi je rekla "Ne, ona je ljuta na mene". Ne znam koja je njihova priča, nisam hteo ni da pitam. Na tome je ostalo, nisam se ni video ni čuo sa njom. Ne znam ni koliko je starija od mene, nekih 15 godina tako nešto - naveo je maneken.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE PREKASNO DA SAD KAŽEM ŽAO MI JE? Anđelo uputio Teodori poruku koja će je rasplakati! (FOTO)

Nema sumnje da je ovo bio veliki dan u Panićevom životu, a kako je naveo, to je najbolja stvar koja mu se desila zahvaljujući boravku u "Zadruzi".

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'