AKTUELNO

Mnogi su želeli da je ponovo vide u luksuznom kompleksu u Šimanovcima i želja će im biti ostvarena.

Prašina koja se podigla zbog učesnika "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, još se nije slegla, iako je druga sezona na pragu.

Foto: Printscreen Youtube

Mnogi od onih koji su prošli kroz fasninantni grad koji je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović sagradio u Šimanovcima, postali su popularni posle učešća u prvoj sezoni, pa je interesovanje onih koji su oduvek želeli da postanu popularni još veće.

Foto: Pink.rs

Prvi učesnici već su poznati, o čemu smo pisali OVDE, a sada vam portal Pink.rs donosi još jedno važno ime.

Foto: Pink.rs

Naime, jedna od bivših zadrugarki, koja je bila u samom centru dešavanja u prvoj sezoni odlučila je da ponovo uđe u rijaliti koji je oborio sve granice ovog formata.

Foto: RTV Pink

O njoj se pisalo svakodnevno, punila je naslovne stranice, svaki njen postupak javnost je budno pratila 24 sata dnevno, a sada će svi njeni obožavaoci imati priliku da je opet gledaju u "Zadruzi 2", koja je podignuta na još viši produkcijski nivo, što je siguran znak da će druga sezona nadmašiti prethodnu na svim poljima.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: U ZADRUZI 2 ĆE MORSKIM ZALIVOM PLOVITI JAHTE, BRODOVI, ČAMCI I SKUTERI: Učesnici će ih koristiti kao prevozna sredstva, a evo šta ih još OČEKUJE! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate ko je još jedna sigurna učesnica Imaginarijuma, to jest "Zadruge 2", odmah prebacite na televiziju Pink, jer upravo ona trenutno gostuje u emisiji koju vodi Ognjen Nestorović!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga 2

'