AKTUELNO

Oni će joj biti cimeri.

Luna Đogani treća je poznata učesnica druge sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge". Pored nje, u Belu kuću će se kroz nekoliko nedelja useliti i Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je prethodne noći gostovala u studiju televizije Pink i tom prilikom sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem govorila o svom učešću u drugoj sezoni ovog programa.

Ona je otkrila i da li su joj roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas, uputili neke savete pred ulazak na luksuzno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sama naučila, čak i mnogo više nego što bi mi oni rekli. Oni su čak i iznenađeni odakle mi sve to. Nemaju šta da me savetuju, ja znam sama šta sve treba a šta ne treba - rekla je Luna.

Đoganijeva je objasnila i šta joj fanovi i antifanovi pušu na Instagramu nakon ove ekskluzivne informacije da ulazi u "Zadrugu 2".

Gde god da se okrenem Luna, Sloba i Kija, iz frižidera iskačem. Pišu mi već na Instagramu, kažu "Ti se šališ! Skidam ti kapu! Nisi normalna...". I tako, ima raznih komentara - rekla je mlada modna blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna OTVORENO ZAUZELA STAV O RAZVODU Kije i Slobe: HVALA BOGU, NISAM DEO TE PRIČE! (VIDEO)

Pošto su David i Aleksandra već poznati učesnici ovog šou programa, voditelja je interesovalo da li ih Đoganijeva poznaje i kako će sa sa njima slagati u Beloj kući.

Ne znam, nisam čula. Ne poznajem ih, znam ih samo iz novina. Upoznaćemo se, družićemo se tamo - navela je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'