AKTUELNO

Morala je da uradi ovo!

Luna Đogani je izašla iz rijalitija "Zadruga" kao drugoplasirana učesnica. Ona je izazvala ogromnu pažnju javnosti time što je stupila u emotivnu vezu sa tada oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Mnogo osuda je palo na njen račun zbog ovog postupka, ali se Đoganijeva svojski sa time izborila po izlasku iz ovog rijaliti programa. Skupila je snagu i rešila da uplovi u novu avanturu i odlučila da prihvati poziv za učešće u "Zadruzi 2".

Ona smatra da je to idelana prilika da pokaže sebe sve svoje kvalitete i završi priču koju je započela u "Zadruzi". Njenu odluku mnogi nisu podržali, ali je ona odlučila da istraje u onome što je naumila.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: USTAJE NOĆU ZBOG BRIGE O SINU: Luna otkrila kako se Miljana ponaša otkad je postala majka (VIDEO)

Zbog mnoštva poruka koje je dobila putem društvenih mreža na račun njenog ulaska u "Zadrugu 2", rešila je da zapuši usta hejterima prigodnom porukom.

Šta da kažeš malim ljudima sa velikim kompleksima? Njihovo je da pljuju, a tvoje je da posmatraš sa distance i zapamtiš kakav ne smeš postati - objavila je Đoganijeva fotografiju uz opis: ''Dobar dan. Gledajte svoje "lepe" živote. A da nemate ih. Volim vas, ja vam želim sve najbolje''.

D. B.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'