AKTUELNO

Odmah su objavili fotografije na društvenim mrežama!

Miljana Kulić, bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruge" nosi titulu prve rijaliti mame. Ona je pre mesec dana na svet donela dečaka po imenu Željko, od koga se ne odvaja i pruža mu maksimalnu ljubav.

Foto: Printscreen Youtube

Miljanin sinčić je postao miljenik porodice Kulić, ali i cele nacije. Kulićeva je povodom rođenja svog prvenca napravila veliko slavlje na kome su prisustvovali bivši zadrugari, ali oni koji su tada bili sprečeni da uveličaju njeno slavlje, to su sada učinili.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NIKADA JE NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU! Sara Reljić VRELOM fotografijom ZAPREPASTILA SVE! (FOTO)

Naime, Milan Milošević i Ana Korać su posetili danas novopečenu mamu u njenom porodičnom domu u Nišu, jer su ranije bili preokupirani obavezama. Ono što je sigurno jeste da se bivši zadrugari nisu zaboravili i da održavaju međusobno kontakte.

Novinar je na svom Instagram nalogu podelio fotografije na kojima se može videti da uživaju u razgovoru sa Miljanom, a za to vreme pretpostavljamo da njen sinčić spava.

Foto: Printscreen Instagram

Šta su Milan i Ana doneli kao poklon Miljaninom sinu Željku, za sada ostaje nepoznato. Ponosnoj mami je sigurno puno srce što je bivši cimeri nisu zaboravili i što poštuju nju i njenog mališana.

D. B.

#Ana Korać

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'