AKTUELNO

Govorila je o bivšim zadrugarima bez dlake na jeziku.

Dušica Jakovljević u emisiji "Rada sam" kod Rade Radenović komentarisala je i učesnike prve sezone rijaliti programa "Zadruga" koji je vodila. Dušica je prvo iznela svoj stav o Milanu Miloševiću.

Foto: RTV Pink

On je svoje novinarsko iskustvo preneo u Zadruzi. Miki je inteligentan. Sjajni su bili zadrugari... Kija je pokazala visoku inteligenciju. Sloba je fenomenalan. On je meni vrlo inteligentan momak. To je pokazao u kvizu. Tanja Jovićević... Ne bih da se ogrešim o nekoga, tako da se neko ne naljuti - rekla je Dušica.

U nastavku je Rada Radenović pitala Dušicu Jakovljević šta misli ko je najviše spletkario u "Zadruzi", ona je rekla da je to bio Milan Milošević, a zatim je iznela i ko ju je negativno iznenadio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iznenadio me je na negativan način Janjuš. Iznenadio me je Miki, takođe negativno. Zato što su mi bili fenomenalni likovi. Miljan se takođe pokazao u nekim svađama, ja sam rekla: "Mene da je vređao na taj način, ja bih se smejala". Eto, oni su me negativno iznenadili jer nisu imali herca da izdrže do kraja - dodala je Dušica.

Autor: S. K.

#Dušica Jakovljević

'