AKTUELNO

Već je bocnuo bivšeg učesnika rijalitija.

Prašina koja se podigla oko prve sezone "Zadruge" i čuvene trojke koju čine Kristina Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović, još se nije slegla, a pred nama je već druga sezona, koja će, po svemu sudeći, biti još spektakularnija.

Imena učesnika počinju polako da se otkrivaju, a u Šimanovcima je skoro sve spremno za njihovo useljavanje.

Foto: RTV Pink

Sada je portal Pink.rs došao do saznanja da još jedno dobro poznato ime ulazi u "Zadrugu 2". On do sada nije bio učesnik rijalitija, ali se u "Zadruzi" njegovo ime često pominjalo.

Najčešće se o njemu pričalo upravo kada se radi o trouglu Luna - Kija - Sloba, naročito zato što je veoma blizak prijatelj mlade blogerke i zbog toga što su se ona i Radanović upoznali na njegovom venčanju.

Radi se o muzičkom producentu Mirku Gavriću, koji jeste jednom nakratko kročio na velelepno imanje rijalitija koji je pomerio sve granice ovog formata, i to dok je trajao zadatak prilikom kog su učesnici morali da ignorišu neuobičajne pojave, kada je on ušao sa trakom preko usta.

Sada će on biti ravnopravni učesnik rijalitija koji je privukao pažnju u celom svetu zbog originalnog koncepta i dobio prestižnu nagradu festivala NATPE.

On je za portal Pink.rs samo kratko prokomentarisao jednog od bivših učesnika "Zadruge", Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepog Miću, koji je komentarisao da "dobar ku*ac znači mir u kući", što je Mirku zasmetalo.

To je skup različitih profila, od onih najviših do najnižih i krajnje, za mene, neinteresantnih. Takve neću ni primetiti. Ovi stariji i iskusniji mogu nas mlađe nečemu i naučiti. To su sve duševno, intelektualno i profesionalno ispunjeni i bogati ljudi, tako da verujem da ću uspeti da naučim svašta od njih. Eto, od Miće bih mogao da dobijem kvalitetno objašnjenje izreke "dobar ku*ac - mir u kući". On je dugo u braku, veran je i brižan muž, ali mu je žena godinama sama jer je on po rijalitiju. Ja sam u braku tek treću godinu i prvi put se razdvajam od supruge na duži period. To nije nimalo lako. Zorica Masrković moći će da nauči mlade ljude šta znači talenat, odanost i iskrenost. Sa njom bih mogao da pričam o mnogim stvarima. Kako je podnela razvod, razdvojenost od prvog sina, prevaru... Kako je to kad prevariš? Ima tu mnogo stvari. Ona je jedna iskusna visokomoralna dama sa pedigreom visokoobrazovanog kalibra, elokventna je i vrlo bogatog rečnika. Ima njih još kojih može svašta da se nauči. Jedva čekam! - izjavio je Gavrić za portal Pink.rs.

Sudeći prema ovim rečima, Mirko nema dlake na jeziku i spreman je da se suprotstavi svima koji mu budu stali na crtu, pa čak i nekome kao što je Lepi Mića, s kojim su svi zadrugari izbegavali sukob, a kako će se sve to ispoljiti u "Zadruzi 2" videćemo uskoro.

Pink.rs

#Mirko Gavrić

'