AKTUELNO

Na sve načine je izbegavala da se pojavi u javnosti.

Marija Ana Smiljanić jedna je od najatraktivnijih bivših učesnica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge". Ona je Belu kuću napustila neposredno pred finale, ali je u javnosti ostala upamćena po svom zanosnom telu i bujnim oblinama, dobrom glasu, ali i žučnim svađama koje je vodila sa tadašnjim emotivnim partnerom, Filipom Đukićem.

Od kada je "Zadruga" završena, Smiljanićeva radi punom parom. Ona je izbacila svoju novu pesmu "Baš grešno" kao i spot za istu numeru, ali je i pored obaveza redovna na društvenim mrežama.

Ovoga puta Marija Ana je sa svojim pratiocima podelila kako izgleda žena koja ju je rodila, i koja joj pruža najveću podršku, njena majka.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: MIRKO GAVRIĆ JE NOVI UČESNIK 'ZADRUGE 2', a evo kako je njegova supruga reagovala kada je saznala to! (FOTO)

Podsetimo, majka bivše zadrugarka se do sada nikada nije pojavljivala u javnosti i izbegavala je da daje bilo kakve odgovore novinarima, ali je Smiljanićeva odlučila da pokaže svima kako izgleda osoba koju voli najviše na svetu i od koje je nasledila lepotu i atraktivan izgled.

R. L.

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'