AKTUELNO

Naljutio se.

Popularna pevačica Ana Sević nedugo pošto se razvela od kolege Darka Lazića započela je romansu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Njihovu sreću poremetile su razne glasine koje su se pojavile o ovom markantnom džentlmenu, a sve to plasirala je, kako on kaže, njegova bivša devojka, koja se predstavlja kao bivša supruga.

Nakon vesti koju ste danas ponovo objavili, a u kojoj ponovo pišete o "mojoj bivšoj ženi, ja oženjen, mojoj deci" ne mogu da ne odreagujem jer je sve što ste napisali laž. Kada je prvi put izneta takva neistina u cilju omalovažavanja žene koja je u tom trenutku bila moja drugarica, a danas devojka sa kojom sam u ozbiljnoj vezi, dao sam izjavu za jedan nedeljnik u kome sam demantovao te izmišljotine. U toj izjavi sam objasnio i rekao istinu na koju vi očito ne želite da obratite pažnju, a to je da nikada nisam bio oženjen, nisam bio ni u bračnoj ni u vanbračnoj zajednici, kao i da nemam decu. Iza plasiranja svih ovih laži stoji osoba sa kojom sam bio u vezi, koja ima dvoje dece iz svoje dve prethodne veze i koja se svuda neosnovano predstavlja kao moja bivša žena - rekao je Nedeljković.

On je naglasio da ovakve neistinite informacije štete liku i delu, kako njegovom tako i Aninom, i da mu takve priče nisu potrebne.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PONEO SE PREMA NJOJ KAO PREMA DAMI! Voditelj PROŠETAO Miljanu po studiju, svi gledali u njeno savršeno telo, A NAROČITO U OVAJ DETALJ! (VIDEO)

Nažalost, postoje ljudi koji su bez skrupula i koji su spremni na sve. Molim vas da prekinete sa plasiranjem ove izmišljotine koja je samo plod nečije mašte i loše namere. Ovakvi tekstovi škode mojoj porodici i jasno je da Ani i meni pokušavaju da napakoste, ali ja to neću dozvoliti. Ukoliko nastavite sa sirenjem laži biću primoran da angažujem svoje advokate u cilju rešavanja ovog problema i javnog blaćenja, prvenstveno Aninog, a tako i mog imena i lika - naveo je Anin novi izabranik.

Pink.rs

#Ana Sević

'