AKTUELNO

Ovo se ne propušta.

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezdice", iznedrilo je veliki broj talenata kroz četiri sezone.

Deca su se tokom ovog takmičenja sprijateljila sa mnogim drugim učesnicima, bez obzira na to da li su učestvovali u istoj sezoni ili ne.

Foto: Pink.rs

To je slučaj i sa Davidom Radosavljevićem, koji je učesnik prve, i Sergejom Pajićem, koji je briljirao u trećoj sezoni ovog šoua.

Njih dvojica su sada odlučili da ukrste glasove i da zajedno održe veliki koncert u Gradišci, koji će sigurno okupiti veliki broj njihovih obožavalaca.

Koncert je zakazan za 8. septembar sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru Gradiška, gde će ovi dečaci sigurno oduševiti sve prisutne svojim izuzetnim vokalima.

Osim toga, oni su najavili i specijalne goste, Danila Milosavljevića, banjalučku zvezdicu, koji je već pevao sa njima u Domu za nezbrinutu decu u Banjaluci krajem prošle godine, i Bojanu Radovanović, koja je pokazala svoj talenat takođe u trećoj sezoni Pinkovih zvezdica.

Karte za ovaj spektakl već su u prodaji, zato nemojte da propustite svoju šansu da ponovo čujete moćne vokale ovih talentovanih klinaca.

Foto: Promo

Autor: V. T.

#Bojana Radovanović

#David Radosavljević

#Sergej Pajić

'