AKTUELNO

Ima samo lepa sećanja na ovaj period!

Talentovana tinejdžerka Antonia Gigovska sada ima 17 godina i u proteklom periodu osvajala je nagrade na mnogim međunarodnim muzičkim festivalima. Njeni počeci na muzičkoj sceni vezani su za najgledanije dečije muzičko takmičenje, „Pinkove zvezdice“. Ona se takmičila u drugoj sezoni i došla je do superfinala. Ova Makedonka otkriva da joj se život promenio nakon takmičenja na „Pinku“.

Život mi se dosta promenio. Sada me ljudi prepoznaju. Zaustavljaju me, žele da se fotografišemo, traže autograme, pitaju me za pesme i to me raduje – otkrila je Antonia.

Foto: Printscreen Youtube

Za ovu mladu muzičku zvezdu "Pinkove zvezdice" su bila velika životna škola.

Pinkove zvezdice su za mene bile veliko iskustvo. Prvo izlazak na takvu scenu, cela organizacija, stručni žiri. Zaista sam tokom takmičenja dosta toga naučila i dan danas mi znače ti saveti - rekla je ona.

Antonia je posebno srećna zbog toga što je zahvaljujući ovom takmičenju ona stekla prijatelje u celom regionu.

Mi se i danas stalno viđamo i to me stvarno raduje. Počeli smo se družiti još tokom takmičenja i mi takmičari i naši roditelji i dan danas se družimo. Viđamo se na svakih mesec dana - rekla je Antonia.

Foto: YouTube screenshot

Za kraj, Gigovska je imala poruku za takmičare u novoj sezoni „Pinkovih zvezdica“:

Poručujem novim takmičarima da se opuste, da uživaju u svakom trenutku, da se druže i da skupljaju nove prijatelje jer čovek je bogat onoliko koliko prijatelja ima - zaključila je ona.

U nastavku se možete podsetiti jednog od najlepših nastupa ove mlade, talentovane zvezde.

Autor: Pink.rs

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice

'