AKTUELNO

Milanka i Bogoljub Karić sa 800 zvanica proslavljaju venčanje svoje četvoro dece!

U čast praznika Velike Gospojine i kao svojevrstan presedan u srpskom narodu, a pre svega u čast porodičnih vrednosti i očuvanju tradicije, posle decenije čekanja, Milanka i Bogoljub Karić sutra će upriličiti raskošno slavlje i do sada neviđeno venčanje svoje četvoro dece.

Foto: Promo

Pravoslavno venčanje Nebojše Karića i Ksenije Luhnove, Nadežde Karić i Dejana Lazarevića, Jelene Karić i Gorana Lazarevića, kao i Danice Karić i Nikole Stojilkovića održaće se sutra u Kripti Hrama Svetog Save u 16 časova u pratnji crkvenog hora. Porodica Milanke i Bogoljuba Karića sa velikim ponosom dočekaće čak preko 800 zvanica na svom slavlju!

Nakon venčanja u Hramu, prijem zvanica iz celog sveta odigravaće se u svojevrsnom vrtu Vile Milanka koja ima veliki istorijski značaj kako za ovu porodicu, tako i za Srbiju.

Foto: Promo

Naime, ovo izdanje delo je proslavljenog arhitekte Milutina Borisavljevića u čija se dostignuća ubrajaju značajne građevine poput autentične ograde Studentskog parka u Beogradu.

Foto: Promo

Slavlje povodom crkvenog sklapanja ova četiri braka organizovano je na najvišem mogućem nivou, može se slobodno reći na nivou najuglednijih svetskih kraljevskih dinastija. Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije, gosti će uživati u muzici čak nekoliko naših najvećih estradnih imena.

Foto: Promo

Odavno je poznato da su porodica, očuvanje tradicije i porodičnih vrednosti oduvek bile najvažnije stvari za porodicu Karić koja je ovakvim činom još jednom potvrdila svoj patriotizam, ali i dala pravi primer i podstrek današnjim naraštajima da je porodica stub svakog uspeha i zdravlja, oslonac svakom individualcu, ali i celokupnom društvu i svojoj zemlji.

Pink.rs.

#Bogoljub Karić

#Danijela Karić

'