AKTUELNO

Ovim odgovorom šokirao je sve.

Zorica Marković i Lepi Mića gostovali su prethodne noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a voditelj Ognjen Nestorović otvoreno je razgovarao sa njima sve dok se u uživo program sasvim neočekivano nije uključio producent i novi učesnik Zadruge 2, Mirko Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su nakon duže rasprave postavili pitanje novom zadrugaru, a to je ono na šta cela Srbija nije ostala imuna. Mirko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je nag, a sve u studiju je zanimalo da li može da kaže i zbog čega.

Upravo ono što fotografija pokazuje. Kamera prati broj kandidata 24h i to znači da smo mi koji ulazimo spremni da pokazujemo najitimnije delove života - rekao je Mirko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Ognjen je ovaj odgovor protumačio kao da je Mirko spreman na sve, a s obzirom na to da je oženjen i u skladnom braku već tri godine upitao ga je da li od njega možemo da očekujemo novu trojku u Zadruzi, na šta je on imao konkretan odgovor.

Sve je moguće - rekao je Gavrić.

Nakon žestokih uvreda koje je Mirko uputio gošći Zorici Marković, Lepi Mića mu je zamerio, pa mu otvoreno rekao šta misli o njegovom izlaganju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije lepo to što si kao mali sa 12 godina gledao u tatino međunožje, a to je za mene bolesno. Ti si izvređao svoju koleginicu, dugo godina se baviš muzikom, a tvoj otac nije živ i ti to ne možeš da dokažeš. Pričaš mirnim tonom, a ponašaš se kao najveći dripac - rekao je Lepi Mića.

U nastavku programa Gavić je bio optužen i da je homosekusalac, nakon čega je Mirko javno predstavio svoju suprugu i pred svima priznao da mu je ona najveći životni prijatelj i osoba koja će mu roditi potomke.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je moja životna saputnica, ona će mi roditi decu, ona je moja supruga! - rekao je glasno Mirko.

K.Ristić

#Mirko Gavrić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'