AKTUELNO

Iako je na samom početku emisije "Magazin In" vladalo sjajno raspoloženje, vrlo brzo su stvari krenule po zlu.

Popularna voditeljka Sanja Marinković je na samom početku emisije "Magazin In" postavila svojim današnjim gostima niz interesantnih i škakljivih pitanja kojima je želela da opusti atmosferu i svojim vernim gledaocima otkrije ono što do sada nisu znali o poznatim ličnostima sa domaće javne scene. Iako su Sanjini gosti na početku prvog segmenta njene emisije bili sjajno raspoloženi, ubrzo je došlo do jedne promene koja je mogla da u potpunosti promeni tok emisije.

Foto: Printscreen

Sanja je, između ostalog, svoje goste pitala da li su nekada bili vezani lisicama, da li su se tuširali sa osobom suprotnog pola, što se nije dopalo njenom kolegi Milanu Kaliniću.

Foto: Printscreen

Nakon nekoliko Sanjinih pitanja, Milan se pobunio i zapretio da će napustiti snimanje emisije ukoliko voditeljka sa njima bude nastavila.

Čekaj, je l' imaš neka bolja pitanja?! Šta je ovo? Ja ću otići ako budeš nastavila sa ovakvim pitanjima - zapretio je Kalinić, ali je Sanja bila neumoljiva, pa je postavila dodatno pitanje koje je iznerviralo Milana.

Foto: Printscreen

On je u tom trenutku ustao, bacio palicu koju je koristio tokom odgovaranja na pitanja i otišao iz studija, što je šokiralo sve goste, ali i samu voditeljku.

Foto: Printscreen

Što je najgore, ja znam da se on sad neće ni vratiti - rekla je Sanja, dok su ostali gosti, ipak, mislili da je reč o još jednom Kalinićevom štosu. I, bili su u pravu.

Foto: Printscreen

Vrlo brzo Milan se pridružio gostima i nastavio da se šali sa dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom, a njegov gest još jedan je u nizu dokaza da je popularni glumac pravi šoumen, pa nije ni čudo što ima veliki broj fanova širom regiona.

Autor: D. Tanasijević

#Magazin In

#Milan Kalinić

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#voditelj

#voditeljka

'