AKTUELNO

Poznata plavuša pokazala je kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju, nakon čega je na račun njenog fizičkog izgleda stigao veliki broj komentara.

Pevačica Nikolina Kovač već dugo nosi epitet jedne od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni - zbog njenog sjajnog fizičkog izgleda mnogi je upoređuju sa Barbikom, najpoznatijom lutkom na svetu, dok muškarci zavide Saši Kaporu na tome što mu je supruga baš lepa Nikolina.

Nikolina se pre tri godine ostvarila u ulozi majke, a vrlo brzo nakon porođaja povratila je liniju koju je imala dok nije ostala u blagoslovenom stanju. Takođe, veliku pažnju oba pola privlači njena duga, negovana kosa plave boje, lep ten i crte lica, a dok se jedni oduševljavaju njenim izgledom, drugi smatraju da Kaporova supruga lepo izgleda samo zahvaljujući jakoj šminki.

Ipak, nakon poslednje selfi fotografije koja se našla u Nikolininoj galeriji na Instagramu, rešena je svaka dilema o tome kako lepa pevačica zaista izgleda. Ona se bez trunke šminke na licu fotografisala u svom automobilu u prepodnevnim časovima, a na račun svog prirodnog izgleda pobrala je brojne komplimente fanova.

Nikolina je ovom selfi fotografijom dokazala da nema problem da, kao sav normalan svet, pokaže svoje pravo lice koje, prema mišljenju njenih fanova, izgleda još lepše bez scenske šminke, kao i da je za njenu lepu spoljašnjojst zadužena genetika, ali i adekvatna nega.

Autor: D. Tanasijević

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

#pevačica

'