AKTUELNO

Mora da uskladi majčinstvo i poslovne obaveze!

Pevačica Mia Borisavljević pre pet meseci donela je na svet prvo dete, devojčicu kojoj su njen izabranik Bojan Grujić i ona dali ime Ema. Otkako je ćerka ušla u njihov život, on se potpuno preokrenuo, ali Mia ipak jednu stvar i dalje radi po starom - pravi hitove!

Naime, pevačica je posle pauze od devet meseci odlučila da svoje fanove obraduje novom pesmom "Pričaju po gradu" koju je i ekranizovala, a za portal Pink.rs podelila je svoje utiske o tome kakve su reakcije bile na pesmu, šta priprema za svoje fanove i kakvu ulogu u svemu tome ima njen nevenčani suprug Bojan:

- Ovo je prva pesma sa trećeg studijskog albuma. Ja sam i više nego zadovoljna reakcijama, s obzirom na to da je pesma veoma neobična, nije toliko komercijalna ali je jako moderna i drugačija je od pesama koje sada imamo prlike da čujemo. Nisam se ja plašila reakcija, nego nisam znala koliko će je ljudi razumeti, ali tekst je veoma životan i realan i mnoge devojke su se prepoznale, pišu mi i bukvalno zahvaljuju za pesmu (smeh). Ja devet meseci nisam ništa objavila, tokom trudnoće sam objavila pesmu "Kralju moj", ali nju nisam mogla medijski da ispratim jer nisam bila u mogućnosti, ona je jednostavno bila poklon za moju publiku. Bojan je radio celu novu pesmu, muziku i aranžman, ja sam je samo otpevala (smeh). Ne želim odjednom da pretrpam publiku sa sedam novih pesama, mislim da nije vreme za to, ali mislim da će negde u novembru, decembru izaći ceo album - rekla nam je Mia.

Mia je u maju počela da nastupa, ali s obzirom da sada kreće sa radom i promocijom albuma, otkrila nam je kako će uspeti da uskladi majčinstvo sa poslom:

Sad će biti gusto sa albumom, promocije, emisije i beba, ali ja sam se pripremila na to, i psihički a i fizički se pripremam, treniram (smeh). Idemo na jedan kraći odmor za par dana, idemo Bojan i ja, kad kažem odmor znači ne ide beba (smeh). Idemo u Egipat i lekari nam nisu odobrili da beba ide, rekli su da je rizično, ali ona će biti na planini, ide u Valjevo kod bake i biće joj lepo - sigurna je pevačica.

Za kraj, nismo mogli a da je ne pitamo da li njena ćerka pokazuje afinitete ka muzici, a Mia nam je kroz osmeh odgovorila:

Ema kad je nervozna ili kad ne mogu da je smirim, ja upalim neku muziku i igram ispred nje, njoj je to fascinantno i to obožava ili igramo ispred ogledala zajedno, uživa u tome. Ne znam da li će imati afinitete ka muzici, ali ka igranju očigledno hoće. Mislim da će biti muzikalna s obzirom da je iz muzičke porodice, a i ja sam pevala do sedmog meseca, tako da je ona navikla na buku i sve - iskrena je bila Mia.

Ukoliko do sada niste poslušali Mijinu pesmu i pogledali spot, to možete učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

'