AKTUELNO

Želi da zaboravi na prošlost.

Kristina Kija Kockar je iz rijalitija "Zadruga" ponela titulu pobednice, ali i prevarene žene. Po završetku ovog zabavnog programa Kockareva je odlučila da sredi svoj život i fokusira se na karijeru.

Naime, ona je svoj brak sa Slobom Radanovićem okončala pre nekoliko nedelja pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu, a njena karijera je krenula uzlaznom putanjom. Snimila je svoj prvenac pod nazivom "Ne vraćam se na staro", a u pripremi je i još jedna numera koja će izaći istog dana kada će početi i nova sezona rijalitija "Zadruga", 6. septembra.

Foto: Pink.rs

Budući da je prošla pravi pakao tokom boravka u prethodnom rijalitiju, posmatrajući svog supruga u zagrljaju druge devojke, neprijatnosti su nastavile da se dešavaju i dva meseca pošto se završila "Zadruga".

Zbog Slobinih izjava Kija se našla uvređenom, pa mu je opširnom porukom sasula sve u lice, a nekoliko minuta nakon toga objavila Instagram stori u kome piše "Želim bajku".

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: Sloba ISTOG TRENUTKA ODGOVORIO na Kijino pismo, pa svojom reakcijom ZAPREPASTIO SVE! (FOTO)

Čini se da je Kockarevu potpuno slomilo ono što joj se dešavalo u prethodnom periodu i da sada samo želi ljubavnu priču kao iz bajke.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'