AKTUELNO

Mnogi je nisu podržali u ovoj odluci.

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson je odmah nakon ulaska u najgledaniji rijaliti započeo strasnu vezu sa Anđelom Vešticom, a posle toga bio je u prisnim odnosima i sa Minom Vrbaški, Jelenom Krunić i Andrijanom Radonjić. U Beloj kući je zbog njegovog poigravanja sa ukućankama dolazilo do žestokih sukoba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što je poznato javnosti jeste da je on pre njegovog učešća bio u dugogodišnjoj vezi sa Tijanom Stojanović koja je zbog njegovih postupaka mnogo puta skrnavila svog bivšeg dečka, a iz ličnih razloga bila je u i te kako dobrim odnosima sa Minom i podržavala je kada mu je zadrugarka okrenula leđa i pred njim stupila u vezu sa manekenom Tomislavom Panićem.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, oni su iznenadili javnost kada je Stojanovićeva na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. Đekson je očigledno odlučio da zakopa ratne sekire i vrati se Tijani, a na iznenađenje mnogih, ona je takođe skupila snage da mu oprosti za sve što je on radio tokom svog devetomesečnog boravka u Beloj kući.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se čak oglasila i uključila uživo na svom Instagram profilu i svima saopštila ono što su njihovi fanovi želeli da znaju.

Foto: Printscreen Instagram

Ne znam šta je čudno to što smo mi zajedno, ali mi smo se i viđali i čuli smo se kad je on izašao iz Zadruge. Ovo ne može da razume neko ko nije imao dugu vezu, tako da opušteno, ne obazirem se na priče da sam jadnica i tako dalje, nemam problem sa tim. Neću da dajem nikakve izjave i ne zanima me to, nisam ja nešto bitna u celoj toj priči - izjavila je Tijana u lajvu na Instagramu.

K.Ristić

#Nemanja Đerić Đekson

'