AKTUELNO

Ne odustaje od braka.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović ponovo je bio u gost u emisiji ,,Zadruga - intervju", a voditelj Ognjen Nestorović je iskoristio priliku da sa njim porazgovara o mnogim pojedinostima koje su obeležile njegov život otkad je napustio rijaliti.

Kako je poznato javnosti, Slobodan Radanović je u Zadruzi prevario svoju bivšu suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani, a njihov brak je odmah nakon završetka rijalitija doživeo krah.

Foto: RTV Pink

Iako se razveo Radanović je u emisiji priznao da i dalje veruje u bračnu zajednicu.

Brak sa moje strane je diskreditovan kao institucija. To je trebalo da se dovede u red kad je trebalo. To je izlazna fraza, ali ne znam. Poruka je da se ljudi ne zaleću, tri puta da mere i jednom da seku. To je ozbiljan korak. Ja sam i tada smatrao da je brak bitna institucija života u prve tri institucije života. I dalje ću verovati u taj brak - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Iako je rado viđen na nastupima i često okružen lepim devojkama koje koriste svaku priliku da ga upoznaju, Sloba je istakao da nije spreman da se emotivno obaveže, pa je otkrio kako provodi svoje slobodno vreme.

Trenutno nisam spreman za taj emotivni korak dalje. Kada sam sam ili odmaram ili pišem. Volim da gledam filmove, volim da odmaram. Gledam serije dosta. Navukao sam se na neku seriju. Malo igram plejstješn i jedva čekam da nađem vremena da odem u bisokop. To mi je ljubav. Volim da idem u bisokop, ali nisam - otkrio je Radanović.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'