AKTUELNO

Ostalo je još samo 6 dana do početka spektakla.

Modna blogerka Luna Đogani u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" imala je peh da se zaljubi u oženjenog muškarca Slobu Radanovića, i sa njim je uplovila u ljubavnu romansu koja je trajala svega osam meseci.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Zbog ovoga je bila mnogo puta osuđivana i sebe je dovela u veoma nezavidan položaj. Đoganijeva je rešila da svemu tome stane na put i svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga 2" želi da pokaže kakve zaista kvalitete poseduje i sebi i svojoj porodici osvetla obraz.

Otkako je okončala svoju vezu sa Slobom u njenom životu se nije pojavio nijedan dečko koji bi joj parirao u svemu. Kako su mediji pisali da je u vezi sa fudbalerom Goranom Buljandrićem, s kojim je imala kratku romansu pre tri godine, pre nego što je bila sa Srđanom Sarićem, ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa Lunom kako bi saznala da li je to istina.

To nije istina, mi nismo u kontaktu. Nemam dečka, prija mi sloboda. Ulazim u "Zadrugu 2" i zato mi ne treba dečko. Tamo ću se usresrediti na sebe i na svoj cilj zbog kojeg sam ušla i to mi je jedina motivacija. Emocije ne želim niti da gušim niti da krijem, ali mi to nije u prvom planu - rekla je Đoganijeva za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: PREJADNA SAM: Đeksonova bivša poludela zbog napada posle POMIRENJA S NJIM, pa NAPRAVILA HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Blogerka trenutno uživa u slobodi koju ima i to joj najviše prija, a kako će se ponašati u novom rijalitiju i da li će uspeti da odoli muškom svetu koji se nađe u "Zadruzi 2" ostaje da vidimo.

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'