AKTUELNO

Njen izraz lica govori sve.

Kristinu Kiju Kockar, pobednicu prve sezone rijalitija "Zadruga" je nakon završetka ovog rijaliti programa sačekalo more poslovnih ponuda koje je ona odlično iskoristila.

Singl koji je snimila sa grupom Ministarke "Ne vraćam se na staro" je veoma brzo postao pravi hit i doneo joj je veliku popularnost. Od tog trenutka Kockareva je svoje vreme rezervisala za nastupe kojima uveseljava svoje fanove.

Foto: Pink.rs

Kristina se u rijalitiju pokazala kao veoma hiperaktivna i vedra zadrugarka, a takav tempo nastavlja i sada. Ona svakodnevno menja lokacije, a to joj ponekad i teško pada, naročito kada su u pitanju duga putovanja, a ono što još više otežava situciju su sati i sati čekanja na granici zbog gužve na autoputu.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, ona je četiri sata čekala na granici kako bi stigla na dogovoreni nastup kojem se danima unazad raduju njeni mnogobrojni fanovi. Tužnu i pomalo namrštenu facu dok sa nestrpljenjem iščekuje polazak Kija je podelila i sa fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NAKON ŠTO SE ĐEKSON POMIRIO S BIVŠOM, Mina Vrbaški se odlučila na korak koji je MNOGE IZNENADIO! (FOTO)

Kockarevoj očigledno teško padaju ovakvi momenti kada i po nekoliko sati "čami" na granici, ali ono što joj sigurno daje vetar u leđa i snagu, jeste sama pomisao da će je sačekati fanovi koji će sa njom pevati u glas.

D. B.

#Kristina Kockar

'