AKTUELNO

Ostavlja je u sigurnim rukama.

Ogromno je interesovanje javnosti za epohalni projekat ''Zadruga 2'' koji na programu ubedljivo najgledanije televizije u ovom delu Evrope - RTV Pink počinje sa emitovanjem 6. septembra.

Foto: Pixabay/Pink.rs

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ PONOSAN NA BOGATU KOLEKCIJU UMETNINA KOJE SU DANAS STIGLE U ZADRUGU: Ovo je najveći i najambiciozniji projekat ikada! (VIDEO)

Javnost se veoma interesuje i za nove zadrugare, a televizija Pink zvanično je potvrdila da su Luna Đogani, blizanci Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom, Nada Macura, Dorotea Jovanović, Zorica Marković, Lepi Mića, Nataša Moskva, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Bojan Gaćeša, Mirko Gavrić, Miljana Kulić, Marija Kulić, Stefan Ašanin, Dean Stejin i Olja Bajrami učesnici koji će zagarantovano ušetati u Belu kuću.

Foto: Privatna arhiva

Budući stanovnik "Zadruge 2" prijatelj pevača Darka Lazića, motorista Dean Stejin za portal Pink.rs kaže da je spreman za ulazak u Belu kuću i da jedva čeka taj dan. Takođe, Dean poslednjih dana obavlja finalne pripreme, a pobrinuo se i da svoju devojku Minu Golubović ostavi u sigurnim rukama.

Foto: Privatna arhiva

Dean je svojoj partnerki kupio velikog plišanog belog medveda kog je ona nazvala "Boo", a ovaj budući zadrugar na ovaj način želeo je da nadomesti devojci dane koje će provesti sama bez Stejina.

Foto: Privatna arhiva

Takođe, Dean je iskoristio jedno sunčano letnje poslepodne kako bi se sa svojom devojkom i poklonom koji joj je kupio, provozao po ulicama Beograda, a tom prilikom nastalo je i nekoliko zanimljivih fotografija na kojima je njegova izabranica oduševila muškarce svojom zanosnom lepotom.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ I TV PINK ISPISUJU NOVE STRANICE TV ISTORIJE: Još pet dana ostalo je do početka NAJIMPRESIVNIJEG RIJALITIJA "ZADRUGA"!

Autor: S. Kuvekalović

#Dean Stejin

'