AKTUELNO

Uskoro ulazi u Belu kuću.

Bojana Gaćešu gledaćemo u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" koji počinje 6. septembra na programu ubedljivo najgledanije televizije u ovom delu sveta - RTV Pink od 21 sat.

Foto: Pixabay/Pink.rs

PROČITAJTE: Anđelov otac OTKRIO KO JE NAJVEĆI KRIVAC za to što se odvojio od sina, pa pokazao zajedničke fotografije zbog kojih će vam SRCE PREPUĆI! (FOTO)

Trener Bojan Gaćeša, koji je privukao veliku pažnju kod devojaka fizičkim izgledom i mnogobrojnim tetovažama, na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelio je još jednu izazovnu fotografiju koja je osvojila lepši pol, uz veoma zanimljiv opis.

Naime, budući stanovnik "Zadruge 2" uslikao je sebe kako stoji ispred ogledala, a na fotografiji dominiraju njegovi trbušnjaci. Takođe je zanimljivo što je Bojan zavrnuo i deo kratkih pantalona koje je nosio i tako pokazao mali deo svoje intimne regije.

Foto: Printscreen Instagram

Spremni ili ne, dolazim - napisao je Bojan aludirajući na svoje učešće u Zadruzi 2.

Podsetimo,  publika je imala prilike Bojana da upozna u spotu za duetsku pesmu Ace Lukasa i Milice Pavlović, "Kidaš me", a spekulisalo se da je on čak uplovio i u romansu sa popularnom pevačicom.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ I TV PINK ISPISUJU NOVE STRANICE TV ISTORIJE: Još pet dana ostalo je do početka NAJIMPRESIVNIJEG RIJALITIJA "ZADRUGA"!

Autor: S. Kuvekalović

#Bojan Gaćeša

'