AKTUELNO

Pukao mu film.

Milionski auditorijum je Slobodana Radanovića prvo upoznao kroz najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezde", a potom i kao učesnika rijalitija "Zadruga" gde se nije pokazao u najboljem svetlu s obzirom na to da je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani.

Foto: E-stock, Pink.rs

Zbog ovoga je naišao na mnoštvo osuda koje se, srećom, nisu odrazile na njegovu karijeru, ali i te kako jesu na privatni život. On je pre nekoliko nedelja okončao brak sa Kockarevom pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu i tu stavio tačku na njihov zajednički život.

Iako je oboma ovaj trenutak teško pao, oboje su podignute glave nastavili dalje i fokusirali se na svoje karijere. Bivši supružnici neretko objavljuju stihove na društvenim mrežama, za koje se može reći da su upućene jedno drugom.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ŽAO MI JE ŠTO TADA NISAM OTIŠLA U POLICIJU... Dušica Jakovljević samo deset dana pre nego što joj je džip DIGNUT U VAZDUH progovorila o JEZIVIM PRETNJAMA (VIDEO)

Sloba je na svom Instagram profilu postavio sliku sa veoma posebnom porukom, koja će, ne sumnjamo, dotaći i njegovu suprugu, ali i njegovu bivšu devojku.

Ne zanima me ko je najveća riba u ribnjaku. Ja sam u potpunosti drugačija životinja - objavio je Sloba fotografiju sa ovim citatom.

Da li će se u ovome pronaći Kija ili Luna i da li će odreagovati na ovu poruku, ostaje da saznamo.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'